Jäseneksi

Kiinnostaako jäsenyys?

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme koulutuskentälle, vaikka tapa- ja tottelevaisuuskoulutukseen tai ohjattuihin koulutuksiin. Vapaasti saa tulla katsomaan toimintaa, kiskaista kouluttajaa hihasta ja kysellä lisää. Mikäli touhu vaikuttaa sellaiselta että voisit viihtyä seurassamme, pyydä jäsenhakemusta kouluttajalta tai lähetä sähköpostia jäsensihteerille.

Täytetyn jäsenhakemuksen voi jättää kentällä jollekin hallituksen jäsenelle tai postittaa jäsensihteerille. Käsittelemme jäsenhakemukset hallituksen kokouksessa, ja hyväksymisen jälkeen postitamme maksuohjeet ensimmäisen jäsenmaksun maksamiseen.

Jäsenmaksut vuodelle 2018 ovat:
Liittymismaksu 5,00
varsinainen jäsen 25,00
perhejäsen 5,00

PKY julkaisee sähköisenä ilmestyvää Käyttökoira-lehteä. Ilmoitathan sposti osoitteesi jäsensihteerille niin saat seuraavan lehden latauslinkin.

PKY:llä on Facebookissa jäsenille tarkoitettu ryhmä PKY Pirkanmaan Käyttökoirayhdistys RY, jossa tiedotetaan tarkemmin tapahtumista ja koulutuksista. Jäsenet voivat sopia yhteisiä omaehtoisia treenejä vaikkapa esineruudun harjoittelemiseen. Facebook -ryhmään on mahdollista liittyä sen jälkeen kun jäsenyys on hyväksytty.

Vuosittainen jäsenmaksu-lasku postitetaan jäsenille yleensä maalis-huhtikuun aikana.

JÄSENETU: Yhteistyökumppani Kymppikoira antaa jäsenillemme alennuksen. Muista mainita jäsenyytesi ennen maksua.